Retourneren

Is het sieraad niet helemaal wat je er van had verwacht en wil je het retourneren? Wat jammer!

Je hebt 14 dagen de tijd om aan te geven dat je je bestelling wilt retourneren.

 

Meld je item aan voor retour door een mailtje te sturen naar info@kcjewels.nl waarbij je je ordernummer vermeld.
Verpak de sieraden in het sieradendoosje en vervolgens in de originele verpakking of een andere stevige verpakking.
Download het retourformulier, vul het in en voeg dit bij je retourzending.
Wil je een sieraad ruilen voor een andere maat of product? Plaats dan een nieuwe bestelling op onze website en retourneer het originele item.
Retourneer de items (binnen 14 dagen) naar het volgende adres:

Jewels by KC

Lekdijk West 33

3411 MV Lopik

Na ontvangst van de retourzending maken wij binnen 7 dagen het bedrag over naar de bankrekening / creditcard die gebruikt is bij de bestelling. Je ontvangt een mailtje wanneer we jouw retourzending verwerkt hebben.

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Jewels by KC is niet verantwoordelijk voor de retourzending. We adviseren je om bij het verzenden een verzendbewijs te vragen en je pakket te verzenden met Track & Trace.

Het artikel dient in dezelfde staat geretourneerd te worden als waarin deze verzonden is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dien je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons retour te sturen. Om gebruik te maken van dit recht kun je mailen naar info@kcjewels.nl.

Wanneer een sieraad speciaal voor jou (op maat) gemaakt is, kan dit niet retour gestuurd worden.

 

Als je oorknopjes cadeau hebt ontvangen bij je bestelling (vanaf €60 bestelwaarde) en je je gehele bestelling retourneert, willen we je vragen om het cadeautje ook terug te sturen. Indien je de gehele bestelling retourneert maar je het cadeautje (de oorknopjes) wilt houden, dan wordt de waarde van het cadeau item verrekend met de terugbetaling van de geretourneerde producten.

Als je een armbandje cadeau hebt ontvangen bij je bestelling (vanaf €100 bestelwaarde) en je (een deel van) de bestelling retourneert waardoor de totale bestelwaarde onder de €100 drempel komt, willen we je vragen om de armband ook terug te sturen. Indien je de gehele bestelling retourneert maar je de armband wilt houden, dan wordt de waarde van de armband verrekend met de terugbetaling van de geretourneerde producten.

 

Mijn bestelling is beschadigd / verkeerd / niet compleet. Wat moet ik doen?

Wat vervelend dat je jouw bestelling niet naar behoren hebt ontvangen! Dat is uiteraard niet de bedoeling!

Stuur een mailtje naar info@kcjewels.nl. vermeld je klacht en ordernummer in het onderwerp.

Laat ons weten wat er volgens jou mis is met het sieraad (inclusief foto). Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om tot een passende oplossing te komen.