Toermalijn edelsteen sieraden

Toermalijn edelsteen sieraden

Edelmetalen: Zilver en Gold filled Goud

Ontdek de Toermalijn edelsteen sieraden bij Jewels by KC. Onze unieke collectie, vervaardigd uit de fijnste Sterling Zilveren en Gold filled Goud materialen, toont de natuurlijke schoonheid van deze edelstenen. Elk sieraad in onze shop is zorgvuldig samengesteld om niet alleen te schitteren in schoonheid, maar ook in duurzaamheid.

Minimalistisch, subtiel design

Onze prachtige collectie Toermalijn sieraden omvat armbanden, kettingen en oorbellen die perfect passen bij de liefhebber van subtiele en minimalistische ontwerpen. Toermalijn, bekend om zijn veelzijdigheid in vorm, grootte en kleur, biedt voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een hanger in de vorm van een druppel, een vierkant of een rondje, bij Jewels by KC vind je het allemaal. Bovendien variëren onze Toermalijn steentjes in afwerking, van glanzend glad geslepen tot betoverend facet geslepen, waardoor elk sieraad een uniek kunstwerkje is.

Edelsteen sieraden van natuurlijke edelsteentjes

Bij Jewels by KC geloven we dat sieraden meer zijn dan alleen accessoires. Ze zijn een uitdrukking van persoonlijke stijl en individualiteit. Daarom specialiseren we ons in het creëren van sieraden met natuurlijke edelstenen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een langdurige waarde bieden. Onze toewijding aan duurzaamheid is zichtbaar in het gebruik van edelmetalen en natuurlijke edelsteentjes, waardoor elk stuk uit onze collectie een verantwoorde keuze is.

Bezoek onze shop vandaag nog en vind het perfecte sieraad dat niet alleen jouw hart zal stelen, maar ook een tijdloze toevoeging aan jouw collectie zal zijn.

Toermalijn sieraden

Toermalijn is een fascinerende en veelzijdige edelsteen die bekend staat om zijn breed scala aan kleuren, van diepzwart tot helder roze, groen, blauw en zelfs meerkleurig. Deze edelsteen behoort tot de borosilicaat-mineraalgroep en is uniek door de aanwezigheid van ijzer, magnesium, of andere metalen die de verschillende kleuren veroorzaken. Toermalijn heeft een hardheid van 7 tot 7,5 op de Mohs schaal, wat het een relatief duurzame steen maakt die geschikt is voor dagelijks gebruik in sieraden.

Vindplaatsen

Toermalijn wordt over de hele wereld gevonden, met belangrijke vindplaatsen in landen als Brazilië, Nigeria, Madagaskar, Pakistan, en de Verenigde Staten, vooral in Californië en Maine. De steen kan gevonden worden in verschillende geologische omstandigheden, van diepe ondergrondse mijnen tot in rivierbeddingen en op bepaalde berglocaties. De diepte waarop toermalijn gevonden wordt, kan sterk variëren afhankelijk van de specifieke locatie; sommige stenen worden dicht aan de oppervlakte gevonden, terwijl andere diep onder de grond in mijnschachten of in grotten worden ontdekt.

Over de winning van Toermalijn

De winning van toermalijn vereist specifieke gereedschappen en technieken, afhankelijk van de locatie en de diepte van de afzetting. In open mijnen en rivierbeddingen kan het gebruik van schoppen en zeven volstaan om de edelstenen te verzamelen. Echter, voor diepere ondergrondse mijnen zijn geavanceerdere gereedschappen zoals pikhouwelen, boren en explosieven nodig om door het harde gesteente te breken en toegang te krijgen tot de edelsteenafzettingen. In sommige gevallen worden ook tunnelbouwtechnieken toegepast om dieper gelegen toermalijn te bereiken.

De winning van toermalijn is een zorgvuldig proces dat niet alleen kennis van geologie vereist, maar ook een diep respect voor de natuur en de omgeving waarin deze prachtige edelstenen worden gevonden. Het eindresultaat is een schitterende verscheidenheid aan toermalijnstenen die wereldwijd gewaardeerd worden om hun schoonheid en veelzijdigheid in sieradenontwerp.

Toermalijn eigenschappen:

Toermalijn staat o.a. voor energie, kracht, doorzettingsvermogen en moed

Bijpassende sterrenbeelden zijn: Steenbok, Weegschaal, Schorpioen.

Onze Toermalijn edelsteen sieraden:

Wij passen Toermalijn edelsteentjes toe in zowel 925 Sterling Zilveren als Goud vergulde en 14K Gold filled Gouden sieraden.

In onze webshop vind je onze handgemaakte armbanden, kettingen en oorbellen met Toermalijn edelstenen in allerlei verschillende vormen en kleuren.

Voor al onze edelsteen sieraden ga je hier naar de ‘The Shop’ pagina.

Daar kun je makkelijk filteren voor bijvoorbeeld een bepaald type: sieraad, kleur, vorm en edelsteen.

Enkele voorbeelden van onze handgemaakte sieraden met Toermalijn edelsteentjes

Gouden edelsteen ketting Watermelon Toermalijn handgemaakt 14K Gold filled Goud
Gouden edelsteen ketting Watermelon Toermalijn handgemaakt 14K Gold filled Goud

Prachtige 14K Gold filled Gouden ketting met groen, roze, rood Watermelon Toermalijn edelsteentje.

Het mooie subtiele Toermalijn edelsteentje meet ongeveer 8 x 6 mm.

Deze 14K Gold filled Gouden ‘Cable Chain’ kwaliteits ketting heeft een lengte van 45 centimeter.

Handgemaakte Gouden armband regenboog ‘Love’ van 14K Gold filled Goud.

De Gold filled kraaltjes en Toermalijn kralen schrijven ‘LOVE’ in morse code.  De toermalijn kraaltjes in prachtige regenboog kleurtjes, kunnen per armband verschillen.

Het armbandje is geheel van 14K Gold filled Goud en heeft een verstelbare lengte van 15,5 tot 19 cm.

Dankzij het verlengkettinkje past deze armband vrijwel altijd.

Gouden armband liefde in morse code met Regenboog Toermalijn edelsteentjes van Gold filled Goud love
Gouden armband liefde in morse code met Regenboog Toermalijn edelsteentjes van Gold filled Goud love